تفاوت های فارسی و آلمانی

ساخت وبلاگ

آلمانی جنسیت اسامی دارد: اسامی در گویش آلمانی می توانند یک عدد از سه جنسیت مذکر، مونث یا این که خنثی را داشته باشند . تمامی اسامی جنسیت دارند، موضوعی که فارسی زبانها با آن آشنا نیستند . حنسیت اسامی قاعده خاصی ندارد پس می بایست آن را محافظت فرمایید . 
آلمانی فعل کمکی دارد: در لهجه آلمانی افعال کمکی کاربرد گسترده ای دارا‌هستند . برای ساختن بخش بزرگی از دوران ها، یا این که جمله‌ها مجهول از افعال کمکی به کارگیری می شود . 
آلمانی یک لهجه شرایط محور است: این ویژگی آلمانی برای کسانی که چه بسا انگلیسی و فرانسه نیز خوانده باشند تازه می باشد . در لهجه آلماین بسته به این‌که نام چه جایگاهی در گزاره داراست (فاعل، مفعول مستقیم/غیر بی واسطه یا نام ملکی) حالتی برایش توصیف می شود که بر روی مشخصات آن تاثیر می گذارد . 
در آلمانی صفات تطبیق داده می شوند: نسبت دادن صفات در آلمانی با فارسی زیاد متفاوت می‌باشد . بسته به ویژگی ها اسمی که صفت به آن نسبت داده شده (تعداد، جنسیت و حالت) صفت پسوندهای متفاوتی می گیرد . به این خصوصیت صرف صفت یا تطبیق صفت گفته می شود . 

آموزش زبان آلمانی


در آلمانی صورت عده اسامی قاعده ندارد: موقعیت توده اسامی در آلمانی قاعده یک پارچه ای ندارد . وضعیت جمع هر نام بایستی به طور جداگانه خاطره گرفته شود . 
در آلمانی حروف تعریف معرفه داریم: در آلمانی برای صورت معرفه اسامی هم سخن تعریف وجود دارااست (مانند the در انگلیسی و “ال” در عربی) . 
ضمایر در آلمانی متفاوت هستند: در آلمانی در صورت سوم فرد مفرد سه ضمیر متفاوت برای سه جنسیت وجود دارد . قبل از آن با توجه به شرایط اسمی که ضمیر جایگزینش می شود می بایست از شکل مطلوب ضمیر به کارگیری کرد . 
در آلمانی افعال عبارتی داریم: افعال عبارتی یا این که Phrasal افعال می‌باشند که از یک سری بخش تشکیل شده اند . این افعال در آلمانی می توانند تفکیک پذیر یا این که تفکیک ناپذیر باشند . 
(ممکن هست از انگلیسی با آن‌ها اشنا باشید) در آلمانی افعال انعکاسی داریم: افعال انعکاسی افعالی می‌باشند که از طریق اضافه شدن یک ضمیر انعکاسی به فعل مهم ساخته می شوند و معنایی متفاوت از فعل اساسی دارا هستند . در ابتدا ممکن هست ساختار این افعال خیلی خیره کننده به لحاظ رسد . 
مقطع ها در آلمانی متعدد به کارگیری می شوند: ساختار استعمال از بازه ها و صورت ساخت آن ها تا حدی مشابه انگلیسی می باشد . اما اشتراک خیلی کمی در میان مدت های آلمانی و پارسی وجود داراست . 
آلمانی با رسم خط لاتین نوشته می شود: آلمانی برخلاف فارسی که با رسم الخط عربی نوشته می شود، به چهره لاتین متن می شود . 

آموزش غیر حضوری زبان آلمانی...
ما را در سایت آموزش غیر حضوری زبان آلمانی دنبال می کنید

برچسب : آموزش زبان آلمانی, نویسنده : ALMANIZABAN almanizaban بازدید : 225 تاريخ : چهارشنبه 12 دی 1397 ساعت: 12:02